Sunday, April 29, 2012

Loma, Tiimari, Kevät ja Parsaa

Meikäläisellä alkoi loma! Perjantaina. Ja siksi piti kaverit pyytää meille saunomaan. Tämmöstä tuli sitten tehtyä tarjottavaksi. Kinkkupiirakka on normi suolasella piirakkapohjalla, välipaisto uunissa ja täyte päälle ja 30 min uunissa. Täytteeseen tulee kinkkusuikalepussi, paprika, puntti persiljaa, soijakerma, 3 munaa ja juustoraastetta. Kaikkea silmämääräinen määrä. Puolukkamuffinssit ovat samoja ku aikasemminki.
Naapurilta kuulin että Vantaan Tammiston Tiimarissa on jonkin sortin Outlet/loppuunmyynti(?). Oli kerännyt ison kassin täyteen tavaraa ja oli maksanut 10€! No sinnehän me kaverin kanssa suunnattiin ja tässä tulos. Näissä kuvissa on siis vain mun tavarat, kaverilla on toinen puolikas. Mainittakoon tässä että naapurin kassi oli isompi (pakollinen naapurikateus :D ). Ensimmäisessä kuvassa on kynttilähiekkaa, korttipohjia monen laisia, kortteja, lahjapusseja, lyhtykynttilöitä, lahjapaketin rusetteja ja puuvärit. Alemmissa kuvissa on korttiaskartelusälää. Nämä siis kaikki 5€.Nautin myös lomasta pihalla touhuten ja istuskellen. Välillä pitää vain olla ja tätä metodia toteuttaa aikas tehokkaasti tämä kaveri.
Ja elämäni ensimmäisen kerran tein kaverin kanssa parsaa hollandaise-kastikkeella ja ilmakuivatulla kinkulla. Oli aika herkkua.
Näiden lisäksi tänään tuli käytyä Outlet-expossa ja Kädentaidot-messuilla. Voisi vaikka sanoa näin, että onneksi pääsi ilmaseks. Aika mitäänsanomatonta. Jotain meikkejä tuli ostettua Lumenelta, siinä kaikki.
Ja olenhan mä jotain neulonutkin, siitä myöhemmin ku on edes jotain näytettävää.

No comments: