Sunday, April 22, 2012

Keväinen tutkimusretki

Tein tutkimusretken niinkin kauas kun meidän takapihalle. Pihahommien jälkeen oli kiva kuvata kaikkea mitä touhutessa löytyi.

Mansikat on selvinny talvesta. Näiden piti olla kuukausimansikkaa joka ei tee rönsyjä, voin kertoo ettei ollu...
Skillaa?
Särkynyt sydän. Näitä on kaksi mutta toinen ei oikeen pärjää joten sen on aika lähteä.
Valkoisena ostettua vaaleanpunaista liljaa. Oli siellä yksi valkonenkin joukossa.Pioni. Tää on varmaan ollu kauan tässä pihassa kun on niin iso ja kaunis.Raparperiä! Tästä tulee hilloa, mehua, kuoharia...Tämä kaveri puskee keskeltä viime keväänä perustettua kasvimaata :)Ja sitten tälläinen vihuliainen, mikä lie. Kasvimaan perkaaminen tästä viime keväänä oli iso homma. Ja nyt kun on laajennusta tiedossa niin taas saa tätä perata. Juuret kilometrin pituset.

Katsotaan myöhemmin mitä näistä kehkeytyy.

4 comments:

Sinisen sohvan emäntä said...

Vuohenputki on vihulaisesi, kaiva syvältä, syö lehdet! Ehkäpä sitten pääsisit eroon? Ihania alkuja kasvimaallasi nousemassa.

Jenni said...

Voi kiitos kommentistasi. Vaikka eihän tohon taida auttaa kun sitkeä kitkeminen, ainakin tiedän mitä kitken :) Voiko lehtiä laittaa vaikka salaattiin? Oikeesti?

Saara said...

Eikö teillä oo enää lunta? Meillä on vielä metri. :/

Jenni said...

Pihassa ei oo enään ollenkaan lunta. Jotain etua täällä etelässä asumisessa :) Naapurin pihassa oli aamulla vielä ihan pieni pläntti.