Thursday, March 8, 2012

Lusmuilua ja sairastelua

Mitään en oo saanu valmiiks. En sitten yhtään mitään. Ja nyt sitten tulin vielä kipeeks. Oon ihmetelly ku porukka kirjottelee blogiin että on ollu kipeenä ja mitään ei oo tehny. Ajattelin että kipeenähän sitä on kiva istuskella sohvalla ja neuloa, noooot! Kun kuumetta pukkaa ni sitä ei haluu ku vaan makoilla.

Olin mukana taikapallovaihdossa. Omani sain viime kuun lopulla. Odotin palloa niin paljon etten tajunnu kuvata sitä enne avaamist. Kiitoksia vain lähettäjälle, kaikki menee tarpeeseen, herkut on jo syöty, ja kun koko ajan niistää niin vaseliinikin on otettu käyttöön. Tälläistä sieltä löytyi :)


Tämä sairastelu harmittaa kovasti myös siksi että kaverilla on häät viikonloppuna. Ajattelin kyllä doupata itseni sen verran hyvin että sinne pääsen. Mutta. Mekon kaavat ja kankaat on leikattu, mutta näin puolikuntosena ei sitä kannata ruveta ompelemaan. Lopputulos olis kuitenkin osat väärässä järjestyksessä ja neula sormesta läpi. No onneksi näitä häitä on tulossa enemmänkin tässä keväällä, niin vielä kerkee ompelee.

Hyvää Naistenpäivää kaikille!!!!Tällaisen kaksivanaisen sain mieheltäni lahjaksi :D

1 comment:

Anonymous said...

Myöhästyneet naistenpäivätoivotukset sinulle. Joka puolella on sairastelevia ihmisiä, ainakin meidän töissä. Sitkeän laatuisia ovat olleet flunssat tänä talvena. Toivottavasti paranet pian. Maaliskuun SNY-yllätys on varmaan sinua pian piristämässä.