Monday, March 26, 2012

UWA #5

Nyt oli tarvetta tiskirätille ja vihdoin sekin valmistui. Kuviona on pidennetty hemineule ja mielestäni tästä tuli ihan kiva. Tästä piti tulla neliön mallinen mutta jostain kumman syystä valmistunut rätti olikin salmiakkikuvion muotoinen. Mutta mitä väliä, pääasia että lika lähtee. Lanka on puuvillalankaa. Tämä työ siis täydentää pitsipipon joka jäi painossa alle 50 gramman.

Kuvassa on myös tällä hetkellä lukemani kirja. Tän opuksen lukemisella ei onneksi ole kova kiire kun se on lainattu työkaverin omasta "kirjastosta", ei siis palautusaikoja :)

2 comments:

Anonymous said...

Kivan värinen tiskirätti. En ole itse vielä yhtään tehnyt, kun jotenkin epäilyttää niiden toimivuua. Oletko käyttänyt? Toimivatko ne? paremmin vai huonommin kuin chifonetit? t: SNY

Jenni said...

Nyt oon muutaman kerran käyttänyt ja täytyy sanoa että hyvin toimii. Kunnolla kastelee ja puristaa hyvin niin kyllä imee hyvin ja kuivunu likakin lähtee kivasti kun on toi mallineule tommonen "röpeliäinen". Voi pestä koneessa, ja kuivuu yllättävän nopeesti. Muita lankalaatujahan en oo kokeillu mutta tää puuvilla on ainakin hyvää.