Tuesday, February 21, 2012

Täällä taas

Nyt taas netti toimii ja voi blogia päivitellä. Lunta on tullut ihan mahdottomasti! Meidän taloyhtiössä on kiertävä talonmiesvuoro ja osuihan se viime viikon maantaista eteenpäin meille. 2 viikkoa kyseinen vuoro kestää eli just sen aikaa ku tulee nää pahimmat lumisateet. Viime viikon tiistaina tuli niin hirrrveen paljon lunta, sen kolaamiseen meni keskiviikosta lauantaihin tunti päiväs. Sitten sato vähän sunnuntaina lisää ja osa niistä on edelleen kolaamatta. Hidasta hommaa. Nyt sitten nää plussakelit. No nyt kun on 5 päivää treenannu ni eiköhän ookin jo aika lisätä painoja :)

Jotakin valmista myös käsityörintamalla. Kävin taas pari viikkoa sitten Figuluksessa hakemassa helmiä. Tässä ylemmässä on ihan perus puuhelmiä ja nuo isommat on Kukui-pähkinöitä. Eli tämä kuva korun alaosasta ja yläosa on pelkkiä puuhelmiä. Alempi koru on Tagua-palmun siemeniä.

Ja vähän huovuttelin jämähuopasia pois varastosta. Näihin turkooseihin palloihin meni koko kerän loppu, mut viel olis semmonen 8 eri väriä vielä jäljellä. Eli ensin pyörittelin telkkaria katsellessa palloja. Tökin niitä vähän huovutusneulalla et pysyis paremmin kasassa kun laittaa koneeseen. Pallot ja helmet on pujotettu Kotiväkeen.

Ja sitten tommonen yhden illan projekti. Eli miehelle pipo. Lankana Isoveli ja malli on sama kuin oranssissa Kelosta tehdyssä pipossa. Silmukoita tein 84 ja kavennukset on omasta päästä.

No comments: