Sunday, February 5, 2012

Äänestin

Tänään oon kyllä saanu ihan kivasti aikaan. Pölypunkit sai kyytiä ulkona ja nyt petivaatteet on vähän kosteina kuivumassa kylppärissä kun en huomannu et oli alkanu sataan lunta. No jos ne yöks kuivuis. Pakastin on sulatettu. Oli jo aikakin. Ei ollu edellinen asukas paljon sulatellu ja me ollaan asuttu tässä kämpässä jo puoltoista vuotta. Ja nyt tietää että mitä siellä on niin tietää mitä ruokaa laittaa. Niin ja tosiaan toppauduttiin kunnolla ja käytiin äänestämässä. Loppupäivä on mennyt Agricolaa pelatessa ja käsitöitä tehdessä. Jotain valmistakin tuli. Niin ja uusimmasta Novitasta täytyy sanoa että ei kiva. Ei ulkonäkö (josta marisin jo viimeksi), eikä sisällössäkään kehumista ollut. No jos jostain nyt innostuis myöhemmin. Ja ens kuun lopussahan tulee jo uusi. Koiran pipon ohjeen otin tästä uusimmasta lehdestä.

Tämä siis taas Oskulle, kun korvia palelee. Tuopsua en laittanut, nelijalkaset syövät sen kuitenkin.
Ja tässä UWA #8. Sukat on tehty eri erästä, koska näin ne Tapiolta tulivat. En siis edes yrittänyt saada raitoja natsaamaan. Nämä on kyllä yhdet suosikkini.

2 comments:

Anonymous said...

Voi että toi Oskun pipo on ihana! Nyt kelpaa karvamöykyn ulkoilla :)

Terv. Yks porilainen ja itse karvamöykky :D

Anonymous said...

Ihan pakko kommentoida. Tein tuon samanlaisen pipon suurennettuna baya-koiralle. Mutta minun oman koiranikin nimi on Osku :D