Wednesday, September 28, 2011

Karnaluks

Tuli käytyä viimeisellä kesälomaviikolla Tallinnassa ja tietenkin piti päästä käymään Karnaluksissa. Onneksi mukana oli kaveripariskunta, jonka emännän kanssa saatiin rauhassa käydä kiertelemässä. Kaveri on juuri hurahtanut helmeilyyn, joten hyvin kului aika hänelläkin. En ollut tajunnut kuinka iso paikka kyseinen kauppa on. Blogeista olen kattellut kuvia mutta ei sitä silti voi käsittää. Itselläni ei ollut kameraa, joten minulla ei kuvia sieltä ole. Ostoksista kylläkin :)

Kasasta siis löytyy: 3 x Novita Isoveli, 4 x Filzi vihreä 100% villalanka huovutustöihin, 10 x Novita Kelo, 2 x Morellan "mohairlanka" (hönöissä siksi että katsoin suhteet väärinpäin, todellisuus oli 70% akryyliä ja 30% mohairia... ), 2 x Alminan puuvillalanka keltainen ja sininen amigurumia varten. Lisäksi huovutusvillaa valkoisena, turkoosina ja punaisena.

Karnaluksista: Pussukan metalliraamit, pienet värilliset hakaneulat korttiaskarteluun, 40cm bambu pyöröpuikot, neulahuovutusmuotti Siili ja nuo valkoiset "napit" (minulla ei ole hajuakaan miksi noita sanotaan), lisäksi vielä lapasiin klipsit että pysyvät hihoissa kiinni.
Rocca al Mare: Ruskeat huopalehdet ja reunakuvioleikkuri.
Viru-keskus: Konadin kynsilaattoja pari kappaletta ja kuviokynsilakka.

Loma alkoi muutaman päivän Milanon reissulla ja otin kännykällä muutamia kuvia neuleista. Neuleet ovat ilmeisesti tänä syksynä ihan kunnolla muotia. Kuvat laitan tänne heti kun olen ostanut piuhan kännykän ja koneen välille.

Värikästä syksyä kaikille!

4 comments:

Anonymous said...

Heips!

Milläs nimellä nuo metalli klipsut löytyy tuolta Karnaluksista?
Yritin hakea mutta ei suju tuo viron kieli :)

Jenni said...

Mä en kyllä millään muista mitä ne oli. Voin kattoa sunnuntaina kun pääsen kotiin, josko löytäisin kuitin missä ne luetellaan. Jos en löydä niin voin antaa ohjeet mistä pöydästä ne suurin piirtein löysin :)

Jenni said...

Nyt vihdoin löytyi kuitti Karnaluksin ostoksista. Klipsut llöytyy nimellä Traksi kinnis "krokodill".

Anonymous said...

HIH! Hauskaa tuo viron kieli! :)
Tuhannet kiitokset!