Monday, August 15, 2011

Vapaapäivä

Alkuun oli ajatus että tänään ei tosiaan tarvi tehdä mitään. Toisin kävi.

Saanko esitellä: Minion. Tämä kaveri on elokuvasta Despicable me (Itse Ilkimys), joka on yksi lempianimaatioistani. Suunnitelmana olisi tehdä näitä pieni "armeija", monia erilaisia. Tässä amigurumissa on monta osaa, mutta kun osat on valmiina, kokoaminen helppoa. Tänään siis tuli tehtyä jalat, toinen käsi ja osa silmistä. Muut osat olivat jo aikaisemmin valmiina. Valmiin amigurumin koko on n.20 senttiä ja ohje on täältä.
Olen paljon googlettanut amigurumeista kuvia ja tämä amigurumi jäi jotenkin mieleen. Siitä on hetki kun on viimeksi tullut tätä peliä pelattua :) Nyt kun tarvittiin avaimenperää, niin ajattelin virkata tällaisen. Aikaa meni noin tunti, joten ei mitenkään vaikea. Tämän ohjeen löysin täältä. Eipähän huku enään avain.
Tämä tilaus tuli perille jo viime viikon torstaina.
Nyt tulikin mieleen että tänään piti kokeilla tuota ihanaa hortensialeimasinta. No ehkä joku toinen päivä, tänään kun on ollut niin paljon jo tekemistä. Niin, ja nämä siis Paperellasta.


Lisäksi tällä hetkellä on uunissa polymeerimassat kovettumassa. Sieltä on tulossa silmiä amigurumeille ja huvikseni kokeilin tehdä pari pingviiniä. Niistä kuvia sitten seuraavalla kerralla.

Tässä loppuun vielä traileri elokuvasta Despicable Me.

Iloista viikon jatkoa!

1 comment:

Tiina said...

Mahtava Minion! Despicable Me on kyllä ihan paras - oonkohan nähny sen kolmesti..?