Monday, August 22, 2011

Amigurumitehtailua

Viime viikon maanantaina mulla oli vapaapäivä. Ja mitä muutakaan sitä tekis ku neulois ja virkkais.Nämä "kaverukset" on Christen Hadenin kirjasta Creepy Cute Crochet. Tavoitteena on tehdä kirjasta kaikki amigurumit ja omistaa siis amigurumikauhuarmeija. Muutama onkin jo aiemmin tullut tehtyä ja ne varmasti joissain kuvissa jatkossa vilahtelevat. Morsiamellehan kuuluisi vierelleen sulhanen, mutta se on vielä vähän vaiheessa.

Tämä amigurumi asustelee meillä vessassa. Harmittavasti laitoin silmät liian tiukalle ja ne niin sanotusti upposivat päähän. Osaanpa olla ensi kerralla varoivaisempi. Tämäkin on Brigitte Readin kirjasta "Supersuloiset maskotit".

Mr. Piggy joutui odottelemaan itselleen hetken silmiä. Tämän maskotin tekemiseen ei kauaa aikaa kulunut, kun on niin pienikin. Tämä on samaisesta kirjasta kuin edellinenkin.

Ja tässä vielä hieman ostoksia Oulunkylästä Lankamaailmasta. Violetti ja sininen ovat 100% villaa ja niistä tehdään huovutettavat lapaset. Itselleni teen nuo violetit ja kaverille siniset. Näitä on tullut tehtyä varmaan jo kohta 15 paria. Kaikki lähti itselleni aikoinaan tekemistä turkoosista lapasista. Sitten mies pyysi saada omat, sitten kaverit. Siitä se idea sitten lähti :) Turkoosi lanka on tuleviin amigurumitöihin, n. fiftififti akryyliä ja puuvillaa.

Lisäksi tekeillä on huivi syksyksi, mutta siitä lisää jokin toinen kerta.

No comments: