Thursday, February 20, 2014

Perus puuvillapaita

Tämä ei ole likellekään valmis, ihan alkutekijöissään. Mutta tämä lasipurkki-idea oli pakko jakaa teillekkin. Novitan keskusteluista bongasin idean laittaa lankakerä lasipurkkiin niin ei pyöri jaloissa. Itselläni on todella pitkät tummat hiukset ja usein joudun irtohiuksia neuleistani poistamaan. Tällä konstilla ei ole tullut vielä yhtäkään. Ja vaikka tämä ei vielä pitkällä olekkaan niin normaalisti olisin poistanut jo useamman :)

Lisäksi tätä Novitan uutta Kaisla-lankaa on kiva neuloa. Alkuun ajattelin että mitä tulee nauhan neulomisesta mutta ihan siistiä jälkeä tulee. Plussaa vielä eko-puuvillasta.

Tässä on siis tulossa Novitan Kevät 2014-lehdestä se eka malli (mallissa sinisenä).Tämä kaveri on minulla myös apuna neulontaharrastuksessa. Kaurakissa. Kaveri pariksi minuutiksi mikroon ja neulonnan jälkeen hartioille. Ja taas pystyy seuraavana päivänä neulomaan, kun ei ole hartiat jumissa. Olen saanut tämän n. 12-vuotiaana kaverilta, jonka äiti on tenhyt tämän. Joten kissalla alkaa olla ikää 18 vuotta :)


No comments: