Tuesday, August 21, 2012

Ihanuuksia postista ja metsästä

Perjantaina tuli postilta lappu että siellä odottaa minua paketti. Kyllä hetki meni ennen ku hiffasin mistä oli kyse. Matonkude blogissaan laittoi hyvän kiertämään toukokuussa ja minähän lähdin mukaan. Hetki vierähti kunnes sain paketin (siksi en sitä meinannut muistaakkaan). Mutta mitäpä se haittaa, mihin tässä olisi kiire, valmiissa maailmassa :) Laitan postauksen tästä tempauksesta parin viikon sisään ja lupaudun siis kolmelle nopeimmalle halukkaalle jotakin itse omin käsin väsäämään. Tästä siis tarkemmin tuonnempana. Mutta siis itse pakettiin. Eilen sen kiikutin kotiin ja saman tein piti kimppuun käydä. Sieltä löytyi vallan ihana kassi. Iso jotta mahtuu kaikki kutimetkin mukaan :) Lisäksi makeaa mahan täydeltä ja kerä Ticoticoa. Sukat siis jossain vaiheessa puikoille. Suurkiitos Matonkuteelle! Kassi tuli heti käyttöön. Hyvää siis kannatti odottaa!


Toinen ihanuus tulee metsästä, nimittäin MUSTIKKA! Todellista herkkua ja perusta aamun herkkusmoothielle. Porin suunnalla koitettiin näitä herkkuja metsästää mutta joku pirulainen oli vienyt kaikki mustikat ja puolukanraakileetkin varvuistaan. Kolmas kerta toden sanoo ja niin me sitten näitä herkkuja löysimme. Juuri sopiva määrä talven tarpeisiin.1 comment:

Sinisen sohvan emäntä said...

Ihana kassi, taitavasti toteutettu ja kunista kangasta. Mustikat ovat parhaimmillaan juuri nyt, me survomme Bamixilla sokerin kera pakkaseen ja syömme tuoreena.