Sunday, June 17, 2012

Taste of Helsinki

Alkuruoka Bistro O Matissa, pääruoat Farangissa ja Aito-ravintolassa, jälkiruokaa Demossa ja Farangissa. Eli tapahtuma nimeltään Taste of Helsinki.
Ostettiin tänne liput jo alkuviikosta. Sunnuntai kun oli mulla ainoo vapaapäivä töistä tän tapahtuman aikaan. Toisaalta oli kyllä niin väärä päivä valittu säitä ajatellen. Kotona sovitin kumisaappaita ja ajattelin että pärjään tavallisilla kengillä. Luulin väärin. Mutta ruoka oli todella hyvää. Tämän tapahtuman jälkeen tulee varmasti käytyä ainakin joissain näistä ravintoloista.

Alkuruoaksi Gambas Paris. Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää.
 Pääruoaksi rapeaa possua, palmusokerikaramellia, riisiviinietikkaa Farangista.
 Toiseksi pääruoaksi otettiin poron ulkofilettä ja katajanmarjaa. Ravintola Aito.
 Ensimmäinen jälkkäri oli Demon mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea ja raparperia.
 Viimeiseksi jätettin Farangin Hola hola. Thai-tyyliin marinoituja hedelmiä ja vanilja-kookoskermalientä. Löysin jälkkäritaivaan.
 Kotiin ostin Petris chocolate roomista kotiin käsin tehtyjä suklaita. Makuina mm. shampanjaa ja mustaherukkaa.
 Ja viimeiset markan kolikot tuhlattiin salmiakkimarenkiin.

No comments: