Thursday, December 15, 2011

Vihdoin valmis!

Tämä on nyt se isompi työ, josta aikaisemmin mainitsin. Eli neule. Hetken aikaa mä tätä netistä kattelin, ja eiku tuumasta toimeen. Yllättävän nopeesti tuntu homma etenevän. Tietty oli välillä muitakin hommia, mutta tasasesti pikkuhiljaa. Nyt sitten jouduin olemaan kaks viikkoa sairaslomalla ja istuskelemaan sohvalla. Ja johan rupes lyyti kirjottaan. Tämä valmistui juuri sopivasti tänään työpaikkani pikkujouluteatteriin. Lisäksi sain valmiiksi kummitytön joululahjan.

Harmi että tajusin tilata Tapion lankakaupasta lankoja vasta maanantaina. Heillä kun on ruuhkaa ja lisää lankaa saan siis vasta ensi viikon maanantaina. Silloin vuorossa kummipojan joululahjat, jotka kylläkään ei taida keretä jouluksi mukaan kummipojan isovanhemmille.

Nyt kun sain tämän valmiiksi, niin täytyy varmaan ruveta kaivelemaan UFOja. Pitäähän sitä viikonlopuksi jotain neulomista olla :)
Olen osaalistumassa sellaiseen tempaukseen kun UWA (UudestaVuodesta VappuAattoon). Olisi tarkoitus saada 12 työtä tehtyä tuossa ajassa, säästelen siis ideoitani sinne. Joten tämä väliaika on oikein mainio kesken jääneille unohdetuille töille. Nyt kun langatkin on järjestyksessä, kiitos Ikean Samlan.

No comments: