Wednesday, October 12, 2011

Novita Talvi 2011 ja Sukkalehti + pipo

Mitenkähän tämän sanoisi. Tai jos sanotaan suoraan: en pidä Novitan uudesta ilmeestä. Ihan liian kliininen ja yrittää olla ihan liikaa muotilehtimäinen. Missä on kotoilu ja pehmeys?!? Sukkalehti oli sen sijaan pelastus. Tuli minulle juuri sopivaan paikkaan kun sain nuo ensimmäiset sukatkin tehtyä. Tällä kertaa Sukkalehti pelasti tämän numeron mutta jos seuraava numero menee samaa rataa niin taidan olla entinen tilaaja. Että tämmöstä tilitystä :) Mutta kyllä, olen saanut taas jotain aikaiseksi. Eli sukkalehdestä tein tennarisukat. Väreinä oranssi ja valkoinen ja lankana seiskaveikka.

Ohjeesta poiketen jätin kärkikavennuksista "välikerrokset" pois koska tuntui että sukasta tulee liian pitkä. Koska nämä tehtiin nelosen puikoilla ja minulla on hieman löysempi käsiala, niin sukasta tuli hieman löysä. Nauhoilla saikin sopivasti kiristettyä sukkaa oikean kokoiseksi. Ensi kerralla (jos sellainen tulee) teen nämä sukat 3,5:lla.

Ja sitten valmistui syksyksi pipo. Huiville kaveriksi. Samaisesta Novitan Rose Mohairista kuin huivikin. Malli on täältä. Nyt täytyykin ruveta neulomaan lapasia. Tänään lenkillä alkoi jo sormet ottamaan kylmää. Ja sitten varmaan vähän paksumpi pipo, tällä kun ei pitkälle pötkitä. Talvea odotellessa :)


Mitenkäs muuten te muut ihmiset. Luetteko paljon englanninkielisiä neulonta- tai virkkauslehtiä ja jos niin minkä nimisiä?

No comments: