Tuesday, October 30, 2012

Problem solved

Ongelma: rumat taulukoukut ja huono ripustussysteemi ikean valokuvakehyksissä.
Ratkaisu: satiininauha.


Näin pääsivät siis isovanhempien kuvat seinälle.

Friday, October 26, 2012

Uudet verhot

Olin jo pitkään miettinyt uusien verhojen tekoa. Ongelmana on ollut ompelukone. Oma koneeni on aika surkea ja olenkin lainaillut porukoiden konetta. Mutta kun sitä ei nyt aina kehtaa itelleen pantata. Eilen noudin postista siis aikaisen joululahjan (kiitos äippä): uuden Singerin :D Verhokankaan olin ostanut jo viime viikolla ja odottelin siis vain konetta että voisin surrutella verhot kuntoon. Tässä lopputulos.


Thursday, October 25, 2012

Settlers of Catan

Tämä lautapeli on tehty ajat sitten kun asuimme Englannissa. Millään ei raaskittu ostaa kaupasta valmista peliä kun se oli jo kaveriporukan kanssa porukalla ostettu. Mutta sehän oli silloin Suomessa. Askartelukaupassa rupesimme miettimään mitä peliin tarvitaan ja tehtiin peli sitten siitä mitä löytyi. Käytössä oli ainakin pahvia, valkoista askartelumassaa, vesivärit, kontaktimuovi ja softista. Ja tällainenhan siitä syntyi.






Ja loppuun vielä yksi syntymäpäiväkortti. Odottelin että saisin kuvan tämän kortinsaajan lahjasta, mutta eipä ole kuulunut. Joten voipi olla että niitä vaaleanpunaisia polvisukkia ette tule näkemään. Tein ne samalla ohjeella kuin omat vihreät polvisukat kesällä. Se vaaleanpuna-valko-ruskea-raitaisen seiskaveikan ja luonnonvalkoisen veikan yhdistelmä vain oli todella nätti. Olivat samalla yksi kyjyistä, ja jää näin nyt sitten raportoimatta.

Wednesday, October 17, 2012

Onpas viime kerrasta aikaa!

Melkein 2 kuukautta! Huh. Aika on mennyt kuin siivillä ja mitään en oo saanu aikaseks :) Tai no jotain. Ja muutama työ on viimeistelyä vaille valmis. Niin ja muutamasta valmiista odotan vielä kuvia.

Syksyhän vaatii vähän väriterapiia joten tässä pari kuvaa alkuun. OStin eri värisiä huopapalloja ja ompelin ne yhteen.




Ja seuraavaan kirjotuskertaan tuskin kuluu kahta kuukautta.